https://www.langerlevencursussen.nl/

bedrijfshulpverlening basis

BHV staat voor Bedrijfshulpverlening. De basiscursus is gericht op het verlenen van BHV bij volwassenen. Een BHV’er weet hoe te handelen in gevaarlijke situaties en brengt anderen en zichzelf in veiligheid. Het hebben van BHV’ers is verplicht voor bedrijven om te zorgen voor een veilige werkomgeving. Het aantal nodige BHV’ers binnen een organisatie is afhankelijk van meerdere factoren.

basiscursus

Tijdens de cursus wordt gericht op het handelen in bepaalde noodsituaties. Denk hierbij aan het uitbreken van brand of reanimatie van een collega. Er wordt in de praktijk geleerd hoe gehandeld dient te worden. Na het behalen van de cursus ontvangt de BHV’er een BHV-certificaat. Deze is een jaar geldig. Voor verlenging dient een herhalingscursus te worden gevolgd.

herhalingscursus

Over het algemeen hoeven BHV’ers (gelukkig) nauwelijks in actie te komen. Mede hierdoor is het wel van belang dat jaarlijks een herhalingstraining wordt gevolgd. Tijdens de herhalingscursus worden basisvaardigheden opnieuw behandeld zodat BHV’ers nog steeds veilig te werk kunnen gaan indien dit nodig is.

in-company

Bij een in-company cursus wordt de BHV-cursus op jullie eigen (bedrijfs)locatie gegeven. Tijdens de cursus worden alle zaken behandeld van de basiscursus (of herhalingscursus), maar dan op de vertrouwde locatie. Dit is niet alleen effici├źnter, maar biedt ook de mogelijkheid om zo realistisch mogelijk situaties na te bootsen.

1-daagse cursus

Hierbij wordt alleen de praktijkcursus gegeven en volgen de cursisten de theorie via een e-learning. Deze kan zelfstandig thuis of op kantoor gemaakt worden.

2-daagse cursus

Bij de 2-daagse cursus wordt de cursus opgedeeld in twee delen. Hierbij wordt 1 dag praktijk gegeven en 1 dag theorie.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Vragen? Stuur een appje!