https://www.langerlevencursussen.nl/

ehbo basis

EHBO staat voor Eerste Hulp Bij Ongelukken. De basiscursus is gericht op het verlenen van hulp bij volwassenen. Een EHBO’er kan eerste hulp verlenen in het geval van een ongeluk waarbij hulpdiensten niet altijd (direct) ter plaatse kunnen zijn. Je kunt hierbij denken aan bloedneuzen of splinters, maar ook onwelwordingen of een hartstilstand.

basistraining

In de basistraining wordt het erkende EHBO-diploma behaald. Er wordt ingegaan op de nodige theorie, maar vooral gericht op de praktijk. Er wordt geleerd hoe beroertes te herkennen zijn en hoe gehandeld moet worden in zo’n geval. Ook wordt geleerd hoe een automatische externe defibrillator (AED) werkt en gebruikt wordt.

herhalingstraining

Het basis EHBO-diploma is twee jaar geldig. Het diploma kan jaarlijks worden verlengd door een herhalingscursus te volgen. Tijdens deze cursus worden alle vaardigheden opnieuw behandeld om je kennis up to date te houden en eventuele nieuwe informatie en handelingen bij te brengen.

in-company

Bij een in-company training wordt de EHBO-cursus op jullie eigen (bedrijfs)locatie gegeven. Tijdens de cursus worden alle zaken behandeld van de basistraining (of herhalingstraining), maar dan op de vertrouwde locatie. Dit is niet alleen effici├źnter, maar biedt ook de mogelijkheid om zo realistisch mogelijk situaties na te bootsen.

1-daagse cursus

Hierbij wordt alleen de praktijkcursus gegeven en volgen de cursisten de theorie via een e-learning. Deze kan zelfstandig thuis of op kantoor gemaakt worden.

2-daagse cursus

Bij de 2-daagse cursus wordt de cursus opgedeeld in twee delen. Hierbij wordt 1 dag praktijk gegeven en 1 dag theorie.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Vragen? Stuur een appje!