https://www.langerlevencursussen.nl/

reanimatie met aed

Jaarlijks vinder en in Nederland zo’n 8000 reanimaties plaats. In het geval van een hartstilstand telt iedere seconde en is snel handelen van levensbelang. Het kan iemands overlevingskans met meer dan 50% vergroten. De reanimatiecursus gaat in op de basisprincipes van het reanimeren zowel met als zonder AED. De cursus is gericht op het handelen in situaties met zowel volwassenen als baby’s en kinderen. De cursus wordt gegeven vanaf 4 personen en duurt één dagdeel (ochtend of middag) van 3 uur. 

basiscursus

Tijdens de basiscursus reanimatie leer je hoe je een hartstilstand kunt herkennen en wat je als eerst moet doen. Ook leer je hoe je borstcompressies doet, hoe je mond-op-mondbeademing toepast en hoe een AED werkt. Het oefenen gebeurt op poppen en met een AED. Bij het voltooien van de cursus krijg je een certificaat.

herhalingscursus

Om je kennis en vaardigheden om snel te handelen op niveau te houden, is een jaarlijkse herhalingscursus aan te raden. Tijdens de herhalingscursus worden de basisvaardigheden opnieuw behandeld.

in-company

Bij een in-company training wordt de reanimatiecursus op jullie eigen (bedrijfs)locatie gegeven. Tijdens de cursus worden alle zaken behandeld van de basiscursus (of herhalingscursus), maar dan op de vertrouwde locatie. Dit is niet alleen efficiënter, maar biedt ook de mogelijkheid om zo realistisch mogelijk situaties na te bootsen.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Vragen? Stuur een appje!