https://www.langerlevencursussen.nl/

ehbo baby & kind

EHBO staat voor Eerste Hulp Bij Ongelukken. De cursus EHBO baby en kind is gericht op het verlenen van eerste hulpbij baby’s en kinderen. De cursus is zeer geschikt voor kinderdagverblijven, scholen en andere organisaties waar baby’s en kinderen aanwezig zijn. Het afronden van de basis EHBO cursus voorafgaand is hierbij handig, maar niet verplicht.

basistraining

In de basistraining wordt het erkende EHBO-diploma behaald. Er wordt ingegaan op de nodige theorie, maar vooral gericht op de praktijk. Er wordt geleerd hoe verschillende situaties te herkennen zijn en hoe hierin gehandeld dient te worden. 

herhalingstraining

Het basis EHBO-diploma is twee jaar geldig. Het diploma kan jaarlijks worden verlengd door een herhalingscursus te volgen. Tijdens deze cursus worden alle vaardigheden opnieuw behandeld om je kennis up to date te houden en eventuele nieuwe informatie en handelingen bij te brengen.

in-company

Bij een in-company training wordt de EHBO-cursus op jullie eigen (bedrijfs)locatie gegeven. Tijdens de cursus worden alle zaken behandeld van de basistraining (of herhalingstraining), maar dan op de vertrouwde locatie. Dit is niet alleen efficiënter, maar biedt ook de mogelijkheid om zo realistisch mogelijk situaties na te bootsen.

1-daagse cursus

Hierbij wordt alleen de praktijkcursus gegeven en volgen de cursisten de theorie via een e-learning. Deze kan zelfstandig thuis of op kantoor gemaakt worden.

2-daagse cursus

Bij de 2-daagse cursus wordt de cursus opgedeeld in twee delen. Hierbij wordt 1 dag praktijk gegeven en 1 dag theorie.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Vragen? Stuur een appje!