https://www.langerlevencursussen.nl/

een passie voor helpen

Mijn naam is Joey Bartels, oprichter van Langerleven. Mijn interesse voor het medische vak is ontstaan tijdens mijn carrière als militair. In die tijd was mijn specialisme ‘Primary trauma life supporter’ in de volksmond meer bekend als ‘Medic’. Mijn kennis op dit terrein heb ik opgedaan door het deelnemen aan diverse (inter)nationale opleidingen en cursussen. Een ruime ervaring bouwde ik op door dat wat ik geleerd heb in de praktijk toe te passen. Mijn uitzending naar Irak is hier een goed voorbeeld van.

In 2018 heb ik de overstap gemaakt van militair naar brandweerman. Terugblikkend op mijn werkervaring kwam ik er al snel achter dat hier puzzelstukjes in elkaar vielen. Ik vond er de perfecte ingrediënten voor een onderneming in zowel de medische- als in de brand- en ontruiming-sector. Bij de brandweer heb ik o.a. geleerd met kleine blusmiddelen om te gaan en brand te bestrijden.  Binnen dit vak heb ik te maken met alle aspecten die naar voren komen in BHV-cursussen en word ik geconfronteerd met alle denkbare incidenten. Niet alleen wordt de brandweer opgeroepen voor brand en ontruiming, maar ook voor bijv. reanimaties.

Ik ontdekte dat ik er plezier aan beleef om kennis over te dragen met als doel anderen iets te leren. Dit plezier deel ik met de instructeurs die voor Langerleven werkzaam zijn. Wij zien het als een mooie kans om onze kennis te bundelen en te gebruiken om anderen beter te maken!

wist je dat

Er jaarlijks 2300 ongevallen plaatsvinden tijdens het werk? En er in 60 van deze gevallen iemand aan verwondingen overlijdt?

ONZE MISSIE

Langerleven wilt met zijn EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen bijdragen aan een wereld waarin we elkaar zo veel mogelijk kunnen helpen in het geval van een ongeluk of nood. Door snel en kundig te handelen kunnen ernstige gevolgen worden voorkomen of beperkt. 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Vragen? Stuur een appje!